Τρόποι Πληρωμής

 

 

Για την ολοκλήρωση των αγορών σας, υπάρχουν 4 διαφορετικοί τρόποι πληρωμής προς διευκόλυνση σας:

Πιστωτική Κάρτα
Viva Wallet
Κατάθεση σε τραπεζικό λογιαρσμό
Μετρητοίς (Στο κατάστημά μας)

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα


Το ηλεκτρονικό κατάστημα της TOPMODS δέχεται τις πιστωτικές – χρεωστικές κάρτες American Express, Master Card, Visa ή Diners’ Club. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου του διακεκριμένου συνεργάτη μας, της “Viva” που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφάλειας.Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας σε καμία περίπτωση δεν γίνονται γνωστά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της TOPMODS.

 

H Viva είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος, και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Viva είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία.

Όλες οι υπηρεσίες της Viva γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL.(Η διακίνηση των δεδομένων μέσω του Viva διασφαλίζεται μέσω του πλέον εξελιγμένου πρωτοκόλλου επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) και ισχυρής κρυπτογράφησης 256bit, τα οποία θεωρούνται απαραβίαστα για τις εφαρμογές μέσω Διαδικτύου. Σε μια διεύθυνση URL (https://), το σημείο “s” (secure) υποδηλώνει τη χρήση κρυπτογράφησης στη σελίδα και πιστοποιεί ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Αυτή η μέθοδος προστασίας εφαρμόζεται και στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.)

Τραπεζική Κατάθεση
Ανάλογα με την αξία της παραγγελίας σας, προχωράτε σε κατάθεση του συνολικού χρηματικού ποσού της παραγγελίας στον λογαριασμό της επιχείρησης μας, και κατόπιν σας αποστέλλουμε τα προϊόντα.

Προσοχή! Το όνομα του καταθέτη και ο αριθμός παραγγελίας θα πρέπει να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία.

Τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών της επιχείρησης βρίσκονται παρακάτω:

Τράπεζα – Εθνική
Δικαιούχος – TOPMODS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ I.KE
Αριθμός λογαριασμού – 840/005868-87
IBAN – GR400 110 8400 00008400 0586 887
Swift/bic: ETHNGRA

Τραπεζική Κατάθεση
Μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας τοις μετρητοίς στο κατάστημά μας στην διεύθυνση:

1ο Χλμ Σίνδου – Χαλάστρας, Σίνδος.
Τηλ: 2310 799353

Έκδοση Τιμολογίου
Εάν επιθυμείτε να εκδώσουμε τιμολόγιο η διαδικασία γίνεται αυτόματα. Απλά συμπληρώνετε το αντίστοιχο πεδίο κατά την διαδικασία παραγγελίας. Έτσι μπορείτε εύκολα να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση με τον γρηγορότερο και απλούστερο τρόπο.